SEO analizatora viedoklis

Lai arī teksta man šajā blogā ir diezgan daudz, diemžēl esmu nonācis situācijā, kad uz šo blogu mēneša laikā no meklētāja nav atnācis pilnīgi neviens. Kur ir problēma, mēģināšu tikt skaidrībā ar SEO analīzes saita http://www.seoanalyser.net/ palīdzību. Šobrīd diemžēl šis saits ir pazudis un pašlikvidējies. Ir jāmeklē citi līdzīgi saiti, tomēr pati informācija ir noderīga tāpat bez analīzes.

1. Meta apraksts ir pārāk īss vai tas ir pazudis
Meta apraksts Tag (<meta name = "apraksts" saturs = "" ...) ir ļoti svarīgs, lai būtu klikšķi no meklētājprogrammām. Galvenais ir tas, lai jūs mēģinātu izmantot unikālu meta aprakstu par katru lapu, izmantojot atbilstošus atslēgvārdus, kopā 100-155 rakstzīmes.

2. Mēs atradām pārāk daudz H2 un H3 atslēgvārdus
Pārmērīga H2, H3 lietošana pazemina pozīcijas. Šie tagi ir svarīgi, ja jums ir liela tēma un apakštēmas. Lielie virsraksti ir H1, meklētājprogrammas izmanto apakšvirsrakstu H2, H3 tagus, lai iegūtu lapas nozīmi. Labākam reitingam iesakām ievietot savu primāro atslēgvārdu uz H1. Iesakām izmantot H2, H3 tagus saskaņā ar galveno tēmu (H1), kā nosaukumiem (H2), subtitriem (H3).

3. Lapā ir liels skaits ārējās saites
"106" - tika atrastas ārējās saites. Mēs iesakām samazināt šo skaitu vai izmantot nofollow atribūtu. Mēs uzskatām, ka nevajadzētu būt vairāk kā 20 ārējām saitēm vienā lapā. Liels skaits ārējo saišu var būtiski ietekmēt mājas lapas likmi.

7.  Meta Keywords neeksistē šajā mājas lapā
Meta Keywords (<meta name = "atslēgvārdus" saturs = ""), tag nav ietekmes uz SEO ranking, bet daži reklāmas pakalpojumi izmanto, lai atlasītu savu reklāmu. Mēs domājam, ka 3 līdz 10 atslēgvārdiem, kas attiecas uz jūsu lapas saturu (svarīgākie vārdiem jūs redzat lapā), ir pietiekami.

8. H4, H5 un H6 virsrakstu tagi nav atrasti
Šo virsrakstu tagi nav nepieciešami, bet tie ir svarīgi, lai SEO, ja analizē lapa ir daudz teksta saturu. Meklētāji nedod tik lielu nozīmi šīm pozīcijām. Mēs iesakām jums izmantot H4, H5, H6 tagus zem galvenajām sadaļām (H1, H2).

9. Daži no attēla ALT atribūtiem trūkst
ALT atribūtu skaits ir mazāks par attēlu skaitu tīmekļa vietnē. Mēs iesakām izmantot šo atribūtu, lai meklētājprogrammām būtu iespēja piešķirt nozīmi mājas lapas attēliem. ALT ir īss teikums, kas identificē attēlu.

10. "2" CSS faili tika atrasti šaja mājas lapā
Šis rezultāts neietekmē lapas SEO rezultātu, taču mēs iesakām apvienot vairākus CSS failus vienā. Tas noteikti uzlabos mājas lapas ātrumu.

11. Kopējais izmērs lapai HTML kodā ir vairāk nekā 150KB
Pat tad, ja šis rezultāts neietekmē SEO, var mēģināt HTML saspiest tā, lai paātrinātu mājas lapas darbību.

12. Nevar noteikt domēna vecumu
Mēs domājam, ka domēna vecums ir nenozīmīga loma, aprēķinot SEO rezultātu. Vecie domēni var pārvadāt vairāk svara, un var būt plus par Search Engine klasifikāciju.

13. Mēs neesam atraduši mājas lapā DMOZ Directory
DMOZ ir visdrošākais interneta katalogs un daudzi top meklētāji izmanto to savu direktoriju sarakstiem. Neuztraucieties, ja jūsu mājas lapa nav DMOZ. Pat ja jums ir kvalitātes mājas lapā, ievietošana katalogā var aizņemt kādu laiku, lai tiktu uzskaitīti (mēnešiem līdz gadiem).

14. "28" Iekšējās saites tika atrastas. Iekšējās saites struktūra ir ļoti svarīgi no SEO viedokļa. SeoAnalyser.net grupa iesaka saglabāt iekšējo saikni 100, tas palīdz meklētājprogrammās indeksēt ātrumu un padara vietni vairāk lietotājam draudzīgu. Tādā veidā jūs varat iegūt noderīgas SEO priekšrocības.

15. Sitemap.xml netika atrasts
Sitemap palīdz ar mājas lapas lietojamības, navigācija un meklētājprogrammu indeksēšanu.