Mazliet vietas

Ja bloga jaunumu lentē ir vēlme ievietot daudz rakstu sākuma fragmentu, kuri beidzas ar "Lasīt tālāk", tad jāsaskaras ar vietas deficītu. Jo īsāka lente, jo veiklāk tā ritinās uz leju. Vietas deficītu, protams, var regulēt ar fragmentu īsināšanu, atstājot tikai svarīgas piesaistošas ievadfrāzes. Tomēr paši ziņu šabloni jau aizņem lieku vietu. Kā ar to cīnīties un iegūt mazliet vairāk vietas?
Var izņemt visas sociālās pogas, etiķetes, komentārus un saiti uz autora profilu, lai tās nesaraibina un nebārblīvē pirmo lapu ar liekām ārējām saitēm. Vienai daļai patīk pārblīvēt raksta apakšu ar visādām pogām, citiem patīk minimālisms. Izkārtojums>Emuāra ziņas var izņemt ķeksīšus visur, lai paliek tukša vieta. Tomēr etiķešu un sociālo pogu vietā paliks tukša rinda. Ir iespēja iegūt vienu centimetru vietas rakstā. It kā nav daudz. Bet iedomāsimies, ja pirmajā lapā ir 20 rakstu fragmentu ar "Lasīt tālāk", tad tie jau ir 20 centimetri. Kompaktāk salikti rakstu fragmenti arī rada iespaidu, ka blogā ir vairāk interesantas informācijas:





Lai iegūtu šo vietu, eju uz HTML rediģēšanu. Iezīmēju visu, kas atrodas
no <div class='post-footer-line post-footer-line-1'>
līdz <div class='post-footer-line post-footer-line-2'

Saglabāju koda kopiju Wordā un dzēšu to ārā. Lai elementus atjaunotu, Wordā iekopēto kodu var ielikt tajā pašā vietā atpakaļ. Dzēšot kodu pazūd arī visas sociālo tīklu pogas! Ja gribas sociālās pogas, tad kods jāliek atpakaļ. Tur var būt arī savādāku garāku elementu kodi un svarīgākas lietas, kā saite uz autora profilu. Saiti uz autora profilu no rakstiem es neizmantoju, jo autoru, ja vēlas, var pierakstīt tāpat. Vienā vietā blogā saiti uz autora profilu noteikti vajag, bet pie katra raksta nevajag. Saite uz autora profilu aizved prom no bloga.







Pāri paliek rindiņa, kuras beigās jāieliek slīpsvītra! Liekot kodu atpakaļ, slīpsvītru jāizdzēš, lai ir viss, kā bija sākumā:
<div class='post-footer-line post-footer-line-1'/>